Partners er på plass i Alta

Daniel André Adamsen og Robert Baardsen

14. april åpnet vi vårt nordligste Partnerskontor. Partners Eiendomsmegling flytter inn i AMFI Alta. Daglig leder blir den erfarne Daniel André Adamsen.

Siste tilskudd i Partnersfamilien befinner seg langt mot nord – nærmere bestemt i Alta. Kontoret med to ansatte skal primært dekke Altaområdet.

Daglig leder Daniel André Adamsen tar med seg tidligere klassekamerat Robert Bårdsen og flytter inn i AMFI i Alta.

– Jeg er glad over å få være en del av Partners-nettverket, sier Adamsen.
– Nåløyet for å bli med er trangt, og det stilles høye krav til hvert Partnerskontor. – Vi i Partners skal skille oss ut ved at vi tilbyr utvidede kundetjenester og ved å være en frittstående kjede uten tette relasjoner til bankforbindelser, sier han. – Da kan vi gi optimale råd uten noen finansielle bindinger. Gjennom Partners-systemet får vi dessuten tilgang til en rekke verktøy som skal hjelpe oss å jobbe effektivt og lønnsomt, forklarer Adamsen.

Daglig leder Daniel André Adamsen

Kunne ikke fått en bedre mann på laget
Direktør i Partners, Marianne Sodeland, er glad for å åpne det nye kontoret i Finnmark: – Det er med stor glede at Partners nå får sitt første kontor i Finnmark. Her skal vi tilby våre kunder det beste innen service og lokal kunnskap. Vi kunne ikke fått en bedre mann enn Daniel på laget, understreker hun.

Daniel André Adamsen har mer enn 10 års erfaring som eiendomsmegler i området og har god kjennskap til bransjen. – De siste 4 kvartalene har det vært en positiv prisutvikling i Alta, og vi ser at det finnes muligheter her. Derfor ønsker vi å satse, forklarer Adamsen, som tidligere jobbet for EiendomsMegler1.